søndag 24. oktober 2010

Nye LO'er til Scrappemaratonet

Her kommer en del nye LO'er.
Idag var leveringsfristen for Scrappemaratonet på http://www.scrapping.no/.
Og såklart, jeg er alltid ute i siste liten, så jeg begynte innsendingen ikveld!!
Huff, ble jo heelt svett her jeg satt!! Og mannen prøvde å snakke til meg, men enten fikk han ikke svar, eller så kom det noen "mhm", "jaa" lenge etterpå..Måtte holde konsentrasjonen på topp for å få rett oppgaven i rett tråd..


Her er Maria og Daniella i Marmaris. Maria var så heldig å møte en Daniella første dagen vi var der, så da fikk hun seg en ferievenninne. Vi reiste hjem med samme fly som henne, og det var såå kjekt syns jentene. Her har de vært å sminket seg i leiligheten til Daniella og de. Syns igrunnen Maria var litt for liten til sminke, men er man på ferie så er man på ferie;)
Legg merke til at Maria også har deltatt litt her, og skreve litt på tagen oppe på venstre side. :)

Ett litt gammelt bilde av Odin, fra i fjor sommer. Her har stukket av med mobilen til Pappa'en. Ikke vanskelig å se at han vet at han ikke har lov.. :p

Her er lillebroren min. Han vil ikke smile eller se i kameraet, men legger man godviljen til, ser man antydninger til ett liiiite smil der;)
Her ser han på fotball, så har ikke tid til og se i kameraet da;)


Her har Odin tatt seg en tur i hagen på egen hånd! Det skjer både titt og ofte.. Og en annen morgningen fant vi han utenfor Mormor og Morfar sitt hus, i sko og body!!En liten luring som vet å gå stille i dørene;)Nå har Maria mistet ganske mange tenner, men her er det den første tannen som er mistet. Det skjedde i februar, men jeg er jo liiitt treig med å scrappe i perioder, så var påtide at dette ble dokumentert;)
2 kommentarer:

  1. Skal sei du har vore effektiv;-) Flotte LOar og herlige kort du lager:-)

    SvarSlett
  2. Kjempefine og koselige kort :)

    SvarSlett